Pranimet

Pranimet

Sherbime

Studimi në CIT është një mundesi e shkëlqyer për të ndërtuar karrierën tuaj. Në mjedisin e sotëm konkurrues, profesionistët kanë nevojë për aftësi për t'u përshtatur me një botë që po ndryshon vazhdimisht.

Biblioteka

Biblioteka CIT e vendosur në katin e 2-të, siguron qasje në një koleksion të madh librash dhe disa mijëra abonimeve të revistave elektronike me tekst të plotë.
Learn more

Laboratoret

Në CIT ne gjithmonë përpiqemi të mbajmë ritmin me zhvillimet më të fundit të shkencës dhe teknologjisë. Kjo arrihet jo vetëm duke investuar
Learn more

Zyra e Shëndetit dhe Sigurisë

Instituti Kanadez i Teknologjise ofron shërbim të kujdesit shëndetësor për të gjithë studentët dhe stafin.
Learn more
admission-image-01