Adopto një gjysh ose gjyshe

Nismës së ndërmarrë nga Bashkia Tiranë për tu ardhur në ndihmë moshës së tretë në këto ditë të vështira iu është bashkuar stafi dhe studentët e CIT.
<br>
Dr. Sonila Tatili – pedagoge në Institutin Kanadez të Teknologjisë së bashku me studentët e CIT kanë ndihmuar gjyshërit, të cilët nuk kanë të ardhura të mjaftueshme, me ushqime dhe ilaçe në këto ditë të vështira të pandemisë së Covid-19.
<br>
Në linkun më poshtë do të gjeni intervistën e Dr. Tatili për Business Mag Albania
https://businessmag.al/behuni-pjese-e-nismes-adopto-nje-gjysh-e/?fbclid=IwAR1AcAmoqX404jNc0Wrmx5-Qt10-0f3Xx-ptWELXcotfNzhTUpPSv07kNs8
<br>
Së bashku do ja dalim!