Kurse Profesionale

Center of Innovation Research & Development (CIRD) në bashkëpunim me Instituti i Edukimit, Trashëgimisë dhe Turizmit (IETT), ofrojnë kurse profesionale të certifikuara në:

⚜️ Rrjetet Komjuterike (CISCO, CCNA)
⚜️Web Programming and Design (HTML, Javascript MysQL, PHP)
⚜️Programim në Python and AI (Artificial Intelligence)

Gjatë ceremonisë së hapjes mbajten fjalë përshëndetëse Rektori i Canadian Institute of Technology Prof. Asoc. Dr. Reis Mulita, Kryetari i Bordit Drejtues të IETT, Prof. Xhevair Lleshi, Koordinatorja e IETT, znj. Anisa Hykaj dhe profesori i IT në CIT, MSc. Ibrahim Cekiri.

Studentët përfitojnë ulje 40%, nga 30.000 në vetëm 18.000/kursi.

Jeni akoma në kohë për regjistrime!!!

Për më tepër informacion kontaktoni në:
Cel: 0672063705
info@iett.al