Znj. Kostanca Kasapi e ftuar në Radio Kontakt

Znj. Kostanca Kasapi, Kryesekretare në CIT flet në Radio Kontakt mbi temën “Kalendari i Aplikimeve për Studimet Universitare”.

Gjatë intervistës u trajtuan çështje si:
– Procesi i regjistrimeve në universitet këtë vit akademik;
– Degët e studimit që Kolegji Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” ofron;
– Kriteret për të vazhduar studimet universitare në CIT;
– Kalendari i aplikimeve dhe raundet e regjistrimeve në universitet.

Për të ndjekur intervistën klikoni linkun: