Znj. Rozeta Tusha e ftuar në Radio Kontakt

MSc. Rozeta Tusha – Specialiste Marketingu në Kolegjin Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” (CIT) e ftuar në Radio Kontakt, foli për pjesëmarrjen e CIT në panairin “Work & Study – Gati për shkollë” të organizur nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë.

Ajo u shpreh se edhe këtë vit ka patur interes të lartë nga maturantët dhe prindërit për programet e studimit që CIT ofron.

Ftojmë të gjithë maturantët, studentët dhe prindërit të vizitojnë stendën e CIT në panair për të marrë një informacion të detajuar rreth procedurave të regjistrimit, mundësive të karrierës dhe kuotave për secilën degë studimi.

Për të ndjekur intervistën klikoni linkun: