Ditet e informimit te maturanteve 2021

Në kuadër të përgatitjeve për vitin akademik 2021-2022, eshte planifikuar që nga datat 22 shkurt deri më 31 mars 2021, të organizohet online nisma “Ditët e informimit të maturantëve 2021”, me qëllim që Institucionet e Arsimit të Lartë të kenë mundësinë të promovojnë dhe të njohin maturantët me programet e studimit që do të ofrohen në vitin akademik 2021-2022.
 
Kolegji Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” (CIT) në Tiranë do të organizojë takime me të gjitha gjimnazet në Republikën e Shqipërisë sipas planit nga Ministria. Megjithatë, nëse ndonjë maturant apo grup maturantësh do të kenë nevojë për këshillim dhe takim më të personalizuar; ne ju mirëpresim cdo ditë, nga e hëna në të premte, ora 8:00-16:30; ose online, ose fizikisht në CIT. Linku:
 
https://zoom.us/j/8481108377?pwd=ZG4vQ2ZtQTlOb055VndxbVV1cVZ1Zz09
 
Shumë suksese të gjithë maturantëve!
 
For more information, contact us:
+355 (4)2 22 9778
+355 67 40 42 042
info@cit.edu.al
Or in Facebook / Instagram
Porcelan, St. Xhanfize Keko No. 12 (Complex Xhura, near TV Klan) Tirana – Albania.


Pranoj që të dhënat e mia të përdoren për të marrë oferta të specializuara