Leksion i hapur “Partneritetet midis Startup-eve dhe Korporatave”

Në kuadër të bashkëpunimit të vazhdueshëm në mes të Raiffeisen Bank Raiffeisen Bank Shqiperi dhe CIT, u organizua një Ligjeratë e Hapur “Partneritetet midis Startups dhe Korporatave”

Falënderojmë të ftuarit tanë:

Gerti Boshnjaku

Business Mag Albania
New Media Communications shpk
Startup Grind Tirana

Tomi Kallanxhi

CEO – Themelues i Big Media Expert

Shpi.al – Altropost – Garazh

Znj. Anila Hoxha Tollkuci

Shefe e Sigurisë në Raiffeisen Bank, CISSP, CISA, CISM