EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

AUDITIM ENERGJIE NË NDËRTESA DHE PROCESE

“Çelësi për sukses është përkushtimi” u shpreh Prof. Assoc. Klodian Dhoska gjatë ceremonisë së shpërndarjes së certifikatave për Kursin e Auditimit të Energjisë në Ndërtesa dhe Procese, i zhvilluar me sukses në ambientet e CIT.

Me pjesëmarrjen e më shumë se 15 kursantëve, ky kurs ishte hapi i parë drejt një rrugëtimi të suksesshëm drejt fushës së energjitikës. Për të gjithë ata që duan të ndikojnë pozitivisht në industrinë e ndërtimit dhe fushën e energjitikës ju mirëpresim ne kursin e rradhës.

Falenderojmë dhe urojmë shumë suksese në punën e tyre të gjithë kursantëve që ndoqën këtë kurs!