EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

AUDITIM ENERGJIE NË NDËRTESA & PROCESE

Kursi Auditim Energjie në Ndërtesa dhe në Procese është kursi i rradhës ku morën pjesë më shumë se 15-të kursantë, i cili u zhvillua në ambientet e CIT.

Ceremonia e shpërndarjes së certifikatave u zhvillua me datë 5 Dhjetor 2022. Në ceremoni morën pjesë stafi mësimdhënës dhe kursantët.

Falënderojmë dhe i urojmë suksese në punën e tyre të gjithë kursantëve të cilët ndoqën këtë kurs të Auditimit të Energjisë.