EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

CANADIAN INSTITUTE OF TECHNOLOGY’ AND UNICEF ALBANIA SIGNS MEMORANDUM OF UNDERSTANDING

University College Canadian Institute of Technology
and UNICEF Albania signs Memorandum of Understanding to foster and promote academic cooperation for children’s and young people’s rights and wellbeing.
For more information visit the announcement of UNICEF Albania:

https://www.facebook.com/1418333835086895/posts/2910982362488694/

“Për herë të parë, Kolegji Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” dhe #UNICEFAlbania nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi, për të nxitur dhe promovuar bashkëpunimin akademik për të drejtat dhe mirëqënien e fëmijëve dhe të rinjve.
Përfaqësuesi i UNICEF Albania, Dr. Roberto de Bernardi vuri theksin në rëndësinë e bashkëpunimit të UNICEF me sektorin privat. Të dy institucionet do të sjellin ekspertizën, njohuritë, si dhe do të krijojnë programe inovative, për të arritur rezultate më të mira, për fëmijët dhe të rinjtë në Shqipëri.
Rektori i Instituti Kanadez i Teknologjisë, Prof.Dr. Sokol Abazi shprehu kënaqësinë për nënshkrimin e këtij Memorandum Mirëkuptimi me #UNICEFALBANIA, i cili do të përcaktojë fushat kryesore për bashkëpunim që janë në interes të përbashkët, duke zhvilluar dhe zbatuar programe të dedikuara, në mbështetje të të drejtave të fëmijëve si dhe për të forcuar bashkëpunimin e dy institucioneve, si dhe për të promovuar qëllimet, misionin dhe vizionin e përbashkët.”