EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

CIT REVIEW JOURNAL EDITORIAL BOARD MEETING

The CIT Review Journal Editorial Board Meeting was held today to discuss on milestones, events, and the future direction of the Journal!

The meeting was focused on the successful publication of the upcoming journal issue, CRJ November Issue, 2021.

CIT Review Journal is a peer reviewed, open access, inter- and multidisciplinary scientific journal that is dedicated to publish significant, innovative original research that advances the frontiers of science in the following broad categories: Economics and Business, Information Technology and Engineering, Humanities.

Read the CIT Review Journal on www.crj.cit.edu.al!
.
.
.
Sot u zhvillua mbledhja e bordit editorial të Revistës Shkencore “CIT Review Journal” për të diskutuar mbi të ardhmen e revistes!

Fokusi i mbledhjes ishte publikimi i suksesshem i numrit të ardhshëm të revistës, CRJ November Issue, 2021.

CIT Review Journal është një revistë shumëdisiplinore, e dedikuar për të publikuar kërkime origjinale të rëndësishme, inovatore që avancojnë kufijtë e shkencës në kategoritë: Ekonomi dhe Biznes, Teknologji e Informacionit dhe Inxhinieri, Shkenca Humane.

Lexoni Revistën në www.crj.cit.edu.al!