EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

CIT SUMMER SCHOOL 2023

Eksploroni botën e teknologjisë dhe biznesit në Summer School 2023!
Nga 26 Qershori deri më 07 Korrik, Instituti Kanadez i Teknologjisë(CIT) do të organizojë një program tërheqës dhe interaktiv i cili nuk duhet humbur.

Tematikat kryesore që do të zhvillohen:
• Pasqyra e Cybersecurity dhe rëndësia e saj;
• Mbrojtja nga kërcënimet kibernetike;
• Hartimi i një plani biznesi për Start-up;
• Financimi i ideve sipërmarrëse.

Përse duhet të jeni pjesë e ‘’Summer School 2023’’?
Zhvillimi i aftësive të komunikimit dhe ndërveprimit.
Këshillim karriere në fushat në të cilat dëshironi të vazhdoni studimet.
Program i dedikuar posaçërisht për të zgjeruar horizontin tuaj në fushën e teknologjisë dhe inovacionit.
Ndërthurja e mësimit me aktivitete argëtuese përfshirë lojra, konkurse, workshope dhe shumë të tjera.

Mosha: 15-19
26 Qershor – 07 Korrik
Instituti Kanadez i Teknologjisë – Tiranë

Merrni pjesë FALAS dhe përfitoni nga ekspertët e fushës të cilët do t’ju ndihmojnë të përshkoni rrugën tuaj drejt suksesit!

ebla international 58
CIT SUMMER SCHOOL 2023 2