EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

DIPLOMA THESIS DEFENSE

Today the CIT Undergraduates and Graduate students successfully defended their diploma thesis in front of our committee.

Graduation is an exciting moment as it marks both an ending and a beginning. It is a compound of warm memories of the past and big dreams for the future.

Congratulations to our students on their achievements. Although the graduation may mark the completion of your university studies at Canadian Institute of Technology, please never stop pursuing knowledge!

Open your Door to the World!
.
.
.
Sot jemi të lumtur sepse studentët e CIT të programeve Bachelor dhe Master, mbrojtën me sukses temat e tyre të diplomës para komisionit tonë.

Diplomimi është një moment emocionues pasi shënon një fund dhe një fillim. Është një ndërthurje kujtimesh të ngrohta të së kaluarës dhe ëndrra të mëdha për të ardhmen.

Urime studentëve tanë për arritjet e tyre. Megjithëse diplomimi mund të shënojë përfundimin e studimeve tuaja universitare në Institutin Kanadez të Teknologjisë, mos ndaloni kurrë së zhvilluari njohuritë tuaja!

CIT, Hap Dyert drejt Botës!

243171384_4965940013422633_904625262088632524_n
243130658_4965940093422625_3453528497861032135_n
243106637_4965940196755948_4635443297969600535_n
243413751_4965940030089298_669075679144846277_n
243306964_4965940123422622_4065116546166862017_n

Previous
Next