EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

Ditet e informimit te maturanteve 2021

Në kuadër të përgatitjeve për vitin akademik 2021-2022, eshte planifikuar që nga datat 22 shkurt deri më 31 mars 2021, të organizohet online nisma “Ditët e informimit të maturantëve 2021”, me qëllim që Institucionet e Arsimit të Lartë të kenë mundësinë të promovojnë dhe të njohin maturantët me programet e studimit që do të ofrohen në vitin akademik 2021-2022.

Kolegji Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” (CIT) në Tiranë do të organizojë takime me të gjitha gjimnazet në Republikën e Shqipërisë sipas planit nga Ministria. Megjithatë, nëse ndonjë maturant apo grup maturantësh do të kenë nevojë për këshillim dhe takim më të personalizuar; ne ju mirëpresim cdo ditë, nga e hëna në të premte, ora 8:00-16:30; ose online, ose fizikisht në CIT. Linku:

https://zoom.us/j/8481108377?pwd=ZG4vQ2ZtQTlOb055VndxbVV1cVZ1Zz09

Shumë suksese të gjithë maturantëve!