EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

Ekspozita “Rrënjët 4”

Piktori i njohur Agim Sulaj këtë muaj vjen për publikun me ekspozitën personale “Rrënjët 4”.

Ekspozita përmban 60 vepra, 30 janë tablo pikture dhe 30 janë vizatime. Nëpërmjet tyre piktori prezanton një Shqipëri kurioze, që nuk e gjejmë në ditët tona, për vet faktin e ndryshimeve të shumta në arkitekturën urbanistike.

Instituti Kandez i Teknologjisë shpreh mirënjohjen ndaj artistit Agim Sulaj që zgjodhi CIT për të bashkëpunuar në botimin e katalogut me vizatime të Shqipërisë së viteve 80′, një pasuri që i shtohet kulturës dhe artit Shqipëtar.

Ky katalog me vizatime, u mundësua nga Instituti i Edukimit, Trashëgimisë dhe Turizmit (IETT) dhe Instituti Kanadez i Teknologjisë, në bashkëpunim me shtypshkronjën “Mileniumi i ri”.

Ekspozita do të zhillohet më datë 12/12/2019, në orën 18:00 në ambjentet e Hotel Plaza – Tiranë.