EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

Formulari A1 dhe A1Z

Njoftim për plotësimin e formularit A1 dhe A1Z.

Qendra e Shërbimeve Arsimore (QSHA) ka miratuar se periudha e aplikimeve me formularët A1 dhe A1Z për Maturën Shtetërore do të jetë në periudhën 3 – 7 Shkurt 2020.