EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

HAPAT E APLIKIMIT ONLINE NË UALBANIA

Aplikoni ne UAlbania dhe përzgjidhni “Kolegji Universitar Instituti Kanadez i Teknologjisë” si një nga 10 preferencat tuaja dhe zgjidhni programin që dëshironi të studioni.

Kujdes! Edhe nëse nuk e keni vendosur akoma se ku do të vazhdoni studimet, zgjidhni KU “IKT” mes preferencave tuaja në menyrë që të rezervoni për t’u regjistruar në CIT.

Aplikimet janë të hapura 29 Korrik – 03 Gusht!