International Interdisciplinary Conference -3rd UNICART

International Interdisciplinary Conference -3rd UNICART

Prof. Assoc. Dr. Reis Mulita – Zëvendës Rektor për Kërkimin Shkencor dhe Marrëdhëniet me Jashtë në Kolegjin Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjise” (CIT), i ftuar në emisionin “Rinfol” në Radion Kontakt foli për pjesëmarrjen e CIT, si një nga institucionet partnere, në International Interdisciplinary Conference  – UNICART.

Prof. Mulita u shpreh se CIT ndër vite ka dhënë kontributin në fushën kërkimore dhe shkencore në konferenca kombëtare dhe ndërkombëtare.

Pedagogët e CIT do të prezantojnë artikujt e tyre shkencore në konferencën 3rd UNICART e cila do të zhvillohet më 17-19 Shtator 2020, Vlorë – Shqipëri.

Për të ndjekur intervistën klikoni linkun:

https://www.youtube.com/watch?v=HPV3dMMIOS8&feature=youtu.be&ab_channel=TelevizioniKontakt