EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

KALENDARI I APLIKIMIT DHE REGJISTRIMIT | UALBANIA

Aplikoni online në U-Albania në datat 29 Korrik – 03 Gusht dhe zgjidhni Kolegjin Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” në 10 preferencat tuaja universitare!

Instituti Kanadez i Teknologjisë ofron një ambient të përsosur për të përjetuar praktikat e mësimdhënies që na dallojnë për arsimin tonë cilësor, të lidheni me ekspertë të industrisë ndërsa studioni në anglisht me një program mësimor të Amerikës së Veriut dhe literaturë nga botuesi McGraw Hill, të ndërtoni miqësi të reja e shumë të tjera.

347595388 652713636880444 7954259232088595945 n
KALENDARI I APLIKIMIT DHE REGJISTRIMIT | UALBANIA 2