EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

KRONIKA E KONFERENCËS NDËRKOMBËTARE “ICDERTT’ 2021 CONFERENCE”

Përfundoi me sukses konferenca ndërkombëtare: “Formësimi i të ardhmes: Ekonomia Digjitale dhe Tendencat e fundit të Teknologjisë”.

Tiranë, 23.04.2021

Kjo konferencë u organizua nga Kolegji Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” në bashkëpunim me partnerët:

Universiteti Politeknik i Tiranës.
Universiteti “Aleksandër Xhuvani”.
University of New York Tirana.
Universiteti Europian i Tiranës.
Albanian University.
Kolegji Universitar i Biznesit.
Universiteti “Aleksandër Moisiu”.
Universiteti Ndërkombëtar i Sarajevës.
Universiteti “Nënë Tereza”, Shkup.
UEOM
IIIE
IETT
Banka e Bashkuar e Shqipërisë (UBA).
Banka Credins.

Me këtë rast prezantuan punimet e tyre shkencore gjatë sesioneve të ndara, 60 profesorë e studiues nga Shqipëria, Ballkani dhe vende të tjera.

Më gjerësisht ju ftojmë të ndiqni kronikën.

https://fb.watch/56aZYMS8iA/