EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

KURSE PËRGATITORE – MATURA SHTETËRORE – GJUHË SHQIPE

Mësimi i kurseve përgatitore vazhdon me sukses. Studentët patën mundësinë të zhyten në botën magjepsëse të Gjuhës Shqipe & Letërsisë, duke marrë kështu njohuri të reja të vlefshme për provimet e maturës.

Gjatë kursit, studentët bënë pyetje të menduara dhe u angazhuan në diskutime domethënëse me mësuesin e lëndës. Është frymëzuese të shohësh pasionin për të mësuar dhe përkushtimin për të arritur qëllimet e tyre akademike.

Ne besojmë se arsimi është çelësi për zhbllokimin e mundësive të pafundme dhe jemi të përkushtuar t’u ofrojmë studentëve tanë burimet që u nevojiten për të pasur sukses.