EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

KURSE PERGATITORE – MATURA SHTETERORE | MATEMATIKA

A jeni gati të shkëlqeni në provimin tuaj të matematikës?
Kurset tona përgatitore po vazhdojnë dhe ne jemi të emocionuar kur shohim kaq shumë studentë të interesuar.

Këtë herë, fokusi ynë ishte në përgatitjen për provimin e ardhshëm të matematikës ku mësuesi i lëndës i udhëhoqi studentët përmes një sërë ushtrimesh në lidhje me provimin, duke shpjeguar konceptet dhe teknikat kryesore. Studentët patën mundësinë për të bërë pyetje, për të ndërvepruar dhe për të punuar me çdo sfidë që hasën gjatë rrugës.

Ne ofrojmë kurse të përshtatura për nevojat dhe interesat tuaja, të shpjeguara nga mësues me përvojë, të përkushtuar ndaj suksesit tuaj.