EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

LISTAT E STUDENTËVE FITUES NË RAUNDIN III

Kolegji Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” (CIT) publikon listat e studentëve fitues në raundin e tretë për programet e studimit Bachelor.

Regjistrimet do të kryhen pranë sekretarive mësimore, në datat 28 Tetor – 02 Nëntor, të ndara në 3 faza 48 orëshe.

Fakulteti i Inxhinierisë

Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Kompjuterike dhe Teknologji Informacioni

Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Telekomunikacioni

Fakulteti i Ekonomisë

Fakulteteti i Ekonomisë, Administrim Biznesi

Fakulteti i Ekonomisë, Administrim Biznesi dhe Teknologji Informacioni

Fakulteti i Ekonomisë, Financë dhe Kontabilitet

Urojmë të shihemi së shpejti në Insitutin Kanadez të Teknologjisë!