EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet CIT dhe Bankës Credins.

Kolegjit Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” (CIT) përfaqësuar nga Administratori, Znj. Erjona Deshati dhe Zëvendës Rektori Prof. Asoc. Vaso Qano nënshkroi sot më datë 2 Shtator 2020 marrëveshjen e bashkëpunimit me bankën Credins, për t’i ofruar studëntëve të CIT mundësinë për të financuar në masën 100% studimet e tyre në bankën Credins me normë interesi 0% brenda 24 oreve.