EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

“ONLINE TEACHING PLATFORMS” Training ” Sami Frashëri ” High-School

 Canadian Institute of Technology welcomed the “Sami Frashëri” High-School teachers on the “Online Teaching Platforms” Training!

Thank you to “Sami Frashëri” Staff for participating and being part of this event. CIT is proud of the collaboration between our institutions and we look forward to organizing more trainings and events, together!

Our Vice Rector Assoc. Prof. Vaso Qano started the training by emphasizing the importance of technology nowadays and its integration in the education system. The training was delivered by PhD. Alfons Harizaj, Ing. Shefqet Meda and MSc. Klea Çapari! 
.
.
.
 Instituti Kanadez i Teknologjisë mirëpriti stafin akademik të gjimnazit “Sami Frashëri” në trajnimin e zhvilluar në CIT me temë “Platformat e mësimdhënies online”!

Falenderojmë stafin e gjimnazit “Sami Frashëri” për pjesëmarrjen. Jemi krenarë për bashkëpunimin midis institucioneve tona dhe shpresojmë të organizojmë evente të tjera në vijim!

Zv. Rektori i CIT, Assoc. Prof. Vaso Qano theksoi rëndësinë e teknologjisë dhe informacionit në ditët e sotme dhe integrimin e saj në sistemin e edukimit. Trajnimi u zhvillua nga profesorët tanë: PhD. Alfons Harizaj, Ing. Shefqet Meda dhe MSc. Klea Çapari!