EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

OPEN WEEK AT CIT!

 Filloi sot Open Week në Canadian Institute of Technology! Nëse je maturant ose dëshiron të studiosh në universitet, eja na vizito gjatë kësaj jave, duke filluar që sot, nga ora 9:00 deri në 18:00!

Eja zgjidh degën tënde të preferuar, njihu me pedagogët dhe stafin akademik si dhe me ambjentet e reja të CIT!

Të mirëpresim gjatë kësaj jave informuese mbi të gjitha programet e studimit Bachelor, të Fakulteteve të Inxhinierisë dhe Ekonomisë. Informohu rreth programeve tona në www.cit.edu.al

Zgjidh Kolegjin Universitar ‘Instituti Kanadez i Teknologjisë! Studio në Anglisht me një kurrikul Amerikane dhe diplomohu nga një institucion i akredituar me diplomë ndërkombëtare.


Open Week at CIT has started!

If you are a high school graduate, come visit us today or during this week. It will be an informative week on our Bachelor study programs of the Faculties of Engineering and Economics. You’re welcome to visit us from 09:00 AM to 06:00 PM.

Choose the Canadian Institute of Technology in Tirana! Study in English with a North American curriculum and graduate from an accredited institution with an internationally recognized degree! 

#study #university #bachelor #CIT #albania