EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

Panairi Virtual “Studio,Puno & Jeto ne Kanada”

EBLA – agjencia e pare e studimeve në Shqipëri, në bashkëpunim me Kolegjin Universitar “Institute Kanadez i Teknologjisë”, fton të gjithë studentët të marrin pjesë në Panairin e parë Virtual të Edukimit në Shqipëri: “Studio, Puno dhe Jeto në Kanada”.

Studentët e CIT do të kenë mundësi të njihen me Kolegjet dhe Universitet Kanadez dhe bursat e studimet që ato ofrojnë

Venue: Online
Data: 18-30 Maj 2020
Ora: 15:00 – 18:30

Për regjistrime, ju lutemi klikoni në linkun më poshtë:
https://www.eventbrite.com/e/miresevini-ne-panairin-e-pare-virtual-studio-puno-jeto-ne-kanada-tickets-103024781896?aff=erelexpmlt