EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

LISTAT E STUDENTËVE FITUES NË CIT – RAUNDI II

Shpallen listat e studentëve fitues në CIT gjatë raundit të dytë për programet e studimit Bachelor.

Fakulteti i Inxhinierisë

Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Softuerike

Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Kompjuterike dhe Teknologji Informacioni

Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Telekomunikacioni

Fakulteti i Ekonomisë

Fakulteteti i Ekonomisë, Administrim Biznesi

Fakulteti i Ekonomisë, Administrim Biznesi dhe Teknologji Informacioni

Fakulteti i Ekonomisë, Financë dhe Kontabilitet