EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

LISTAT E STUDENTËVE FITUES NË RAUNDIN I

Kolegji Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” (CIT) publikon listat e studentëve fitues në raundin e parë për programet e studimit Bachelor.

Regjistrimet do të kryhen pranë sekretarive mësimore, në datat 29 Gusht – 11 Shtator, të ndara në 7 faza 48 orëshe.

Fakulteti i Inxhinierisë

Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Softuerike

Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Kompjuterike dhe Teknologji Informacioni

Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Telekomunikacioni

Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Elektronike

Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Robotike dhe Mekatronikë

Fakulteti i Ekonomisë

Fakulteteti i Ekonomisë, Administrim Biznesi

Fakulteti i Ekonomisë, Administrim Biznesi dhe Teknologji Informacioni

Fakulteti i Ekonomisë, Financë dhe Kontabilitet

Njoftim për aplikantët që nuk janë shpallur fitues ne Raundin I

Të nderuar aplikantë, ju sqarojmë se edhe sikur të gjithë kandidatët fitues, në listat paraprake të shpalluara të regjistrohen në CIT, sërisht mbeten kuota të lira. Kjo vjen për arsye se i njëjti kandidat është shpallur fitues në disa programe studimi të ofruara nga CIT.

Urojmë të shihemi së shpejti në Institutin Kanadez të Teknologjisë!