Listat e studentëve fitues në raundin e II-të

Kolegji Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” (CIT) publikon listat e studentëve fitues në raundin e parë për programet e studimit Bachelor.

Regjistrimet do të kryhen pranë sekretarive mësimore, në datat 30 Shtator – 9 Tetor pranë ambjenteve të CIT në adresën: Porcelan, Rr. Xhanfize Keko Nr. 12 (Kompleksi Xhura pranë TV Klan) Tiranë – Shqipëri.

 

Fakulteti i Inxhinierisë

Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Softuerike

Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Kompjuterike dhe Teknologji Informacioni

 

Fakulteti i Ekonomisë

Fakulteteti i Ekonomisë, Administrim Biznesi

Fakulteti i Ekonomisë, Administrim Biznesi dhe Teknologji Informacioni

Fakulteti i Ekonomisë, Financë dhe Kontabilitet