EN

AL

CIT Logo white
Search
Close this search box.

EN

-

AL

LISTAT E STUDENTËVE FITUES NË RAUNDIN II

second round 1

Kolegji Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” (CIT) publikon listat e studentëve fitues në raundin e dytë për programet e studimit Bachelor. Regjistrimet do të kryhen pranë sekretarive mësimore, në datat 22 Shtator – 01 Tetor. Fakulteti i Inxhinierisë Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Softuerike Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Kompjuterike dhe Teknologji Informacioni Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri … Read more

LISTAT E STUDENTËVE FITUES NË RAUNDIN I

ebla international 2023 08 25T152744.418 1

Kolegji Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” (CIT) publikon listat e studentëve fitues në raundin e parë për programet e studimit Bachelor. Regjistrimet do të kryhen pranë sekretarive mësimore, në datat 29 Gusht – 11 Shtator, të ndara në 7 faza 48 orëshe. Fakulteti i Inxhinierisë Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Softuerike Fakulteti i Inxhinierisë, Inxhinieri Kompjuterike … Read more